Produk

  • pp corrugated turnover box with frame

    pp kotak omset bergelombang kalayan pigura

    Pp kotak omset lembar bergelombang kalayan pigura palastik ogé terang sakumaha Framework pp kotak omzet bergelombang, pp kotak omset saham pigura ngantep kotak langkung kuat sareng awét, éta tiasa ningkatkeun kapasitas kotak, éta ageung sareng résistansi tilepan, tahan sepuh, kakuatan bantalan ageung, régang, komprési, cimata, suhu luhur, warna anu euyeub, bungkus omzet tipe kotak kotak tiasa dianggo pikeun omzet sareng bungkus pangiriman produk réngsé, hampang, awét, tumpuk.

  • pp corrugated floor protect sheet

    pp lindung bergelombang ngajaga lambaranana

    PP lambar bergelombang pikeun lantai protec sareng konstruksi ngajagi tiasa didamel ukuran sareng gulungan, biasana ketebalanna 2-7mm kandel, numutkeun pamundut anu béda, éta tiasa dijantenkeun perlindungan ultra-violet, anti statis, konduktif, tahan seuneu, adat kelir, sambetan korosif dijantenkeun lambaran pp kerung khusus.

  • pp hollow sheet, pp corrugated sheet

    pp lambaran kerung, pp lambar bergelombang

    Lambaran kerung Pp (Polypropylene Hollow Corrugated Plet Sheet) mangrupikeun lambaran kerung témbok kembar anu diekstrusi anu diwangun ku dua témbok datar anu dihubungkeun ku tulang rusuk nangtung. Pp lambaran kerung ogé terang salaku pp lambar bergelombang, papan bergelombang pp, papan kerung pp, lembaran corflute pp, papan suling pp, lembar correx pp sareng lembar coroplast pp.

  • esd pp corrugated turnover box

    esd pp kotak omset bergelombang

    Kotak omzet ES bergelombang pp sami sareng pp kotak omzet bergelombang, éta ogé ngagaduhan Non-toksik, teu raoseun, Uap-buktina, tahan korosi, beurat enteng, awét, tiasa ditumpuk, penampilan anu saé, warna anu euyeub, murni, didaur ulang, perlindungan lingkungan , henteu aya polusi sareng ciri anu sanés.

  • esd pp hollow sheet

    esd pp lambaran kerung

    Lambar kerung ESD PP ngagaduhan beurat enteng, kuat, kandel seragam, permukaan lemes, tahan panas anu saé, kakuatan mékanis tinggi, stabilitas kimia anu alus teuing sareng insulasi listrik, ciri anu henteu-toksik.

  • pp corrugated storage cage

    pp kandang simpang bergelombang

    Pp kandang karat bergelombang didamel ku pp tiasa logam, papan bergelombang pp mangrupikeun témbok sareng lapisan pad pikeun kandang panyimpenan, numutkeun ukuran kandang anu béda, lambaran kerung pp tiasa ngarobih ukuran anu bénten, lembaran bergelombang pp ogé tiasa ngalipet, pp papan bergelombang kembar témbok sampurna pikeun mayungan produk nalika ngalih sareng elehan.

  • pp corrugated tree guard

    pp penjaga tangkal bergelombang

    Lembaran kerang Pp mangrupikeun polipropilén (PP) salaku bahan baku utami saatos lambar palastik cetakan ékstrusi, kusabab didaur ulang bahan baku sareng produksi, émisi émisi prosés produksi ngajantenkeun bahan panyalindungan lingkungan énggal anu parantos dikenal di saluruh dunya, sareng éta tiasa dianggo salaku papan kai, karton sareng pelat logam dina seueur bidang Penggantian bahan.

  • pp hollow sheet silk spins layer pad

    pp lambaran kerung sutra muterkeun lapisan lapisan

    Pp lambar bergelombang digunakeun sacara luas dina pakéan puter sutra, nyimpen, pengiriman, gudang. Lembaran bergelombang pp pikeun puteran sutra didamel khusus, nyaéta lapisan lapisan sutra kanggo papisah sareng ngalindungan.

  • pp hollow layer pad

    pp lapisan kerung pad

    Pp lambar bergelombang seueur dianggo dina seueur industri, lapisan lapisan ukuranana pp ageung lambar pikeun produk anu misah pikeun kotak bungkus, palét sareng anu sanésna ngepak. Lapisan bantalan nyaéta pp kerung lambar numutkeun produk anu béda, bungkus anu béda ngahasilkeun ukuran sareng bentuk anu disaluyukeun pikeun misah sareng ngajagi produk dina pengepakan sareng pengiriman. Hal ieu loba digunakeun dina bungkusan botol sareng pengiriman, gudang, gudang gudang, produk misah, kaléng nyimpen, kaléng pengiriman barang sareng bungkus botol kaléng anu sanés.

  • pp hollow bottle layer pad

    pp lapisan kerung lapisan pad

    Pp botol bergelombang lapisan pad nyaéta pp kerung lambar numutkeun paménta anu béda dilakukeun ukuran anu béda, beurat, GSM sareng bentuk kanggo nyimpen botol sareng kiriman, éta saé pikeun produk botol dipisahkeun pikeun seueur lapisan dina palet, éta mangrupikeun lapisan lapisan anu pangsaéna pikeun botol pelindung di bungkus sareng pangiriman. Éta ilaharna dianggo dina pabrik bir, bir, anggur, industri botol, produk pangan, produk kaléng sareng anu sanésna botol kaléng pengepakan, pangiriman, gudang, gudang, inport, ékspor pikeun nyalindung nyalira produk.

  • pp corrugated sheet with eva, epe foam

    pp lambar bergelombang sareng eva, busa epe

    Papan kerung PP mangrupikeun jinis bahan kemasan perlindungan lingkungan anu énggal, dina prosés pamakean moal ngahasilkeun lebu, sareng umur jasa anu panjang, langkung ti 4-10 kali kahirupan dewan bergelombang, didaur ulang, sacara bertahap ngagentoskeun tren kertas papan bergelombang, utamina ditingali dina bungkusan produk.

  • pp corrugated turnover box

    pp kotak omzet bergelombang

    Pp kotak omset lembar bergelombang didamel ku pp lambar bergelombang, pp lambar bergelombang diecut fleksibel ku kotak ukuran anu béda, kotak bungkusan bentuk anu béda. pp kotak omzet bergelombang mangrupikeun jinis bahan bungkus panyalindungan lingkungan anu énggal, anu seueur dianggo dina beban omset, bungkus, panyimpenan sareng transportasi alat éléktronik sareng produk dina prosés produksi.

12 Teras> >> Halaman 1/2