pp lambar kerung

  • pp hollow sheet, pp corrugated sheet

    pp lambaran kerung, pp lambar bergelombang

    Lambaran kerung Pp (Polypropylene Hollow Corrugated Plet Sheet) mangrupikeun lambaran kerung témbok kembar anu diekstrusi anu diwangun ku dua témbok datar anu dihubungkeun ku tulang rusuk nangtung. Pp lambaran kerung ogé terang salaku pp lambar bergelombang, papan bergelombang pp, papan kerung pp, lembaran corflute pp, papan suling pp, lembar correx pp sareng lembar coroplast pp.

  • esd pp hollow sheet

    esd pp lambaran kerung

    Lambar kerung ESD PP ngagaduhan beurat enteng, kuat, kandel seragam, permukaan lemes, tahan panas anu saé, kakuatan mékanis tinggi, stabilitas kimia anu alus teuing sareng insulasi listrik, ciri anu henteu-toksik.

  • pp corrugated sheet with eva, epe foam

    pp lambar bergelombang sareng eva, busa epe

    Papan kerung PP mangrupikeun jinis bahan kemasan perlindungan lingkungan anu énggal, dina prosés pamakean moal ngahasilkeun lebu, sareng umur jasa anu panjang, langkung ti 4-10 kali kahirupan dewan bergelombang, didaur ulang, sacara bertahap ngagentoskeun tren kertas papan bergelombang, utamina ditingali dina bungkusan produk.