pp lambaran kerung sutra muterkeun lapisan lapisan

Pedaran pondok:

Pp lambar bergelombang digunakeun sacara luas dina pakéan puter sutra, nyimpen, pengiriman, gudang. Lembaran bergelombang pp pikeun puteran sutra didamel khusus, nyaéta lapisan lapisan sutra kanggo papisah sareng ngalindungan.


Detil Produk

Tanda Produk

Pp lambar bergelombang digunakeun sacara luas dina pakéan puter sutra, nyimpen, pengiriman, gudang. Lembaran bergelombang pp pikeun puteran sutra didamel khusus, nyaéta lapisan lapisan sutra kanggo papisah sareng ngalindungan. 

Lapisan keranjang pp kerung kami pikeun putaran sutra didesain didamel lapisan dobel pp kerang kerang babarengan, lapisan lapisan gaduh seueur liang dina dua lapisan papan, hiji sisi nyaéta liang ageung, sisi sanésna nyaéta liang alit pikeun ngalereskeun puter nalika dikemas palét, éta saé pikeun ngalereskeun puteran sareng ngajagaan puteran dina kiriman. Normalna, lapisan lapisan pad nyaéta 4-6mm kandel pp papan bergelombang diecut khusus didamel, éta tiasa didamel pageuh pisan sareng ogé cetak logo khusus. 

Sutra lapisan lapisan pad didamel ku pp lambar kerung, éta beurat beurat, tahan cai, awét, kuat, ketebalan seragam, permukaan lemes, résistansi panas anu saé, kakuatan mékanis anu luhur, stabilitas kimia anu hadé sareng insulasi listrik, ciri anu henteu toksik. Éta tiasa numutkeun aplikasi anu béda nambihan bahan ESD didamel ESD pp keranjang lapisan lapisan pad, tambahkeun bahan UV anu dijantenkeun UV ngajagi pp lapisan lambar bergelombang pad pikeun outdoor anu dianggo. 

pp hollow sheet silk spins layer pad-2
pp hollow sheet silk spins layer pad-3
pp hollow sheet silk spins layer pad-4

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali