pp lambaran kerung, pp lambar bergelombang

Pedaran pondok:

Lambaran kerung Pp (Polypropylene Hollow Corrugated Plet Sheet) mangrupikeun lambaran kerung témbok kembar anu diekstrusi anu diwangun ku dua témbok datar anu dihubungkeun ku tulang rusuk nangtung. Pp lambaran kerung ogé terang salaku pp lambar bergelombang, papan bergelombang pp, papan kerung pp, lembaran corflute pp, papan suling pp, lembar correx pp sareng lembar coroplast pp.


Detil Produk

Tanda Produk

Lambaran kerung Pp (Polypropylene Hollow Corrugated Plet Sheet) mangrupikeun lambaran kerung témbok kembar anu diekstrusi anu diwangun ku dua témbok datar anu dihubungkeun ku tulang rusuk nangtung. Pp lambaran kerung ogé terang salaku pp lambar bergelombang, papan bergelombang pp, papan kerung pp, lembaran corflute pp, papan suling pp, lembar correx pp sareng lembar coroplast pp. pp lambaran kerung utamina didamel tina polipropilén ko-polimér berdampak tinggi (PP), anu tiasa didaur ulang, tiasa diumbah, awét sareng dianggo deui sareng sajabana. , iklan, konstruksi, pertanian, industri sareng Farmasi jsb.

Urang tiasa ngarobih ketebalan tina 2mm -12mm, normalna, kandel 2-5mm anu utami dianggo pikeun produk bungkusan, sareng kandel 4-6mm dianggo iklan, numutkeun aplikasi anu béda, GSM tiasa disayogikeun, tinggi GSM dewan kuat. Pp kerung lambar mangrupikeun bahan énggal anu tiasa dianggo dina sagala rupa industri, éta mangrupikeun bahan fléksibel anu tiasa disesuaikan didamel ku bentuk naon waé, ukuran naon waé. Lembar kerung pp numutkeun aplikasi anu béda-béda, éta tiasa didamel papan pp tahan api, ESD pp lambar bergelombang, sareng UV ngajagaan pp kerung pp, éta ogé tiasa ngadamel pangobatan corona pikeun nyetak nganggo.

  2-12mm pp lambaran kerung, pp spésipikasi lambar bergelombang
Kandel 2mm 3mm 4mm 5mm 6mm 7mm 8mm 9-10mm 11mm 12mm
GSM (g / m2) 350 ± 30 500 ± 30 700 ± 30 800 ± 30 1000 ± 30 1250 ± 30 1450 ± 30 1600 ± 30 1850 ± 30 2000 ± 30
Warna sareng ukuran na Warna khusus, ukuran khusus (maks lebar 2300mm, panjang ukuranana)
Pilihan 1.Flame Retardant
Perawatan 2.Corona
3.ultra-Violet ngahambat
pp corrugated sheet (15)
pp packing sheet (1)

Kauntungan lambar kerung PP:

1) Bobot Ringan, padet

2) Innocuous, non-rasa, bébas Polusi

3) Waterproof, tahan uap 

4) Shock tahan, Aging tahan, Korosi tahan, Panas insulasi

5) Daur ulang \ ramah lingkungan 

6) kelimpahan warna, ukuran ngarobih, fleksibel ngagunakeun

Fitur:

Lambar kerung PP ngabogaan beurat lampu, kuat, ketebalan seragam, permukaan lemes, résistansi panas anu saé, kakuatan mékanis tinggi, stabilitas kimia alus teuing jeung insulasi listrik, ciri non-toksik. Éta tiasa numutkeun aplikasi anu sanés nambihan bahan ESD didamel ESD pp lambar kerung, tambihan bahan UV ngajantenkeun UV ngajagi pp lambar bergelombang sareng sajabina. Janten mangrupikeun bahan anu fleksibel tiasa dianggo dina sagala rupa industri.

Aplikasi lambar bergelombang PP:

1. omzet bungkusan produk industri: kotak omzet kemasan, kotak gudang, kotak gudang, wadah gudang, kotak pengiriman, kotak pakét, kotak ESD, kotak kemasan ESD, komponén éléktronik bungkusan omset, bagian-bagian kotak omzet, partisi kotak, papan kerung ESD kotak omzet, kotak omzét papan kerung konduktif.

2. Kasus sareng kantong pendukung dewan: papan sareng kantong pinding board, case and bag backing board, partition board.

3. Botol, industri sutra muterkeun: lapisan botol botol pad, botol bir lapisan pad, kaléng produk lapisan pad, sutra muter lapisan pad, botol pamisahan, lapisan palét, palét pengepakan pad

4. industri mesin: lapisan lapisan bantal mesin, bagian palastik mesin, bagian mesin pembagi.

5. industri iklan: kotak tampilan papan kerung PP, rak tampilan, papan iklan, papan korona, tanda coroplast, papan tanda, kotak tampilan, pp tanda bergelombang, pp papan iklan lambar kerung

6. Hiasan bumi: papan siling, lambar grille, partisi toilet, kotak simpanan, wadah simpanan  

7. industri jati: méja tikar papan, papan hiasan jati.

8. Tatanén: sagala jinis kotak buah, kotak sayuran, kotak pestisida, kotak tuangeun, kotak inuman; hateup rumah kaca.

9. Alat tulis sareng produk olahraga: blackboard pinter, file bag, files files.

10. industri mobil: setir pad, plat buntut mobil, lapisan pad, bagian otomatis ngabagi, kotak omzet otomatis, kotak gudang bagian mobil

11. industri listrik: backboard kulkas, backboard mesin cuci, partisi kulkas.

12. Produk orok: bagian buggy, backboard buggy, bantal buggy, halangan calakan barudak.

Lambaran kerung PP seueur dianggo, lapangan aplikasi dina penetrasi konstan, ngan ukur dikembangkeun bagian na, aya seueur daérah anu bakal dikembangkeun. 

Aplikasi papan kerung PP plastik:
1. Papan iklan;
2. Kotak daur ulang, kalebet kotak daur ulang, kotak omset, bungkus sayur sareng buah, kotak panyimpenan baju, sareng kotak alat tulis pikeun sababaraha industri;
3. Papan industri, kalebet kawat sareng kabel panyalindungan bungkusan luar, kaca, pelat waja, sababaraha barang perlindungan bungkus luar, bantalan, rak, partisi, pelat handapeun, kartu kompartemen, jst;
4. Papan panyalindungan, jaman ngagunakeun karton sareng tilu lapis pikeun mayungan bahan bangunan dina konstruksi parantos musna. Kalayan kamajuan jaman sareng paningkatan rasa, pastikeun yén desain hiasan kumplit sateuacan parantosan pangwangunan sareng panangtayungan anu pas kedah dipasihkeun pikeun ngajaga operasi Ékonomi, kaamanan sareng genah, sareng perlindungan ngawangun lift sareng lantai sateuacan ditampi .


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali