pp kotak iklan lambar kerung

Pedaran pondok:

Kotak omzet ES bergelombang pp sami sareng pp kotak omzet bergelombang, éta ogé ngagaduhan Non-toksik, teu raoseun, Uap-buktina, tahan korosi, beurat enteng, awét, tiasa ditumpuk, penampilan anu saé, warna anu euyeub, murni, didaur ulang, perlindungan lingkungan , henteu aya polusi sareng ciri anu sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

Pp kotak tampilan bergelombang ogé pp kotak bergelombang, éta mangrupikeun bahan anu sami sareng ngahasilkeun pp lambar kerung, diecut khusus sareng nyetak pikeun pamundut anu béda, lambaran bergelombang pp tiasa didamel silkscreen, cetak UV, témpél kertas warna témpél sareng stiker perekat, teras ngaropea didamelna sagala ukuran sareng ukuranana, éta seueur dianggo dina tampilan produk, iklan, supermarket, publisitas sareng anu sanésna nunjukkeun iklan.

Kotak tampilan bergelombang pp mangrupikeun bahan ku lambaran kerung pp, éta ngagaduhan kaunggulan anu sami, éta tahan cai, awét, henteu toksik, henteu raos, kelembaban-buktina, tahan korosi, beurat enteng, panggunaan lingkungan anu tiasa didaur ulang, tampilan warna rata sareng ciri sanésna . 

sign board
pp fruit box  (1)

Aplikasi kotak iklan lembar kerung PP:

Pp kotak tampilan bergelombang seueur dianggo di seueur industri, omzet bungkusan produk industri, kantong sareng palét tas, industri botol, industri mesin, industri iklan, hiasan bumi, industri jati, tatanén, produk budaya sareng olahraga, industri mobil, industri alat listrik, suplai orok, kado, industri perhiasan sareng anu sanésna nunjukkeun iklan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali