pp lapisan kerung pad

  • pp hollow sheet silk spins layer pad

    pp lambaran kerung sutra muterkeun lapisan lapisan

    Pp lambar bergelombang digunakeun sacara luas dina pakéan puter sutra, nyimpen, pengiriman, gudang. Lembaran bergelombang pp pikeun puteran sutra didamel khusus, nyaéta lapisan lapisan sutra kanggo papisah sareng ngalindungan.

  • pp hollow layer pad

    pp lapisan kerung pad

    Pp lambar bergelombang seueur dianggo dina seueur industri, lapisan lapisan ukuranana pp ageung lambar pikeun produk anu misah pikeun kotak bungkus, palét sareng anu sanésna ngepak. Lapisan bantalan nyaéta pp kerung lambar numutkeun produk anu béda, bungkus anu béda ngahasilkeun ukuran sareng bentuk anu disaluyukeun pikeun misah sareng ngajagi produk dina pengepakan sareng pengiriman. Hal ieu loba digunakeun dina bungkusan botol sareng pengiriman, gudang, gudang gudang, produk misah, kaléng nyimpen, kaléng pengiriman barang sareng bungkus botol kaléng anu sanés.

  • pp hollow bottle layer pad

    pp lapisan kerung lapisan pad

    Pp botol bergelombang lapisan pad nyaéta pp kerung lambar numutkeun paménta anu béda dilakukeun ukuran anu béda, beurat, GSM sareng bentuk kanggo nyimpen botol sareng kiriman, éta saé pikeun produk botol dipisahkeun pikeun seueur lapisan dina palet, éta mangrupikeun lapisan lapisan anu pangsaéna pikeun botol pelindung di bungkus sareng pangiriman. Éta ilaharna dianggo dina pabrik bir, bir, anggur, industri botol, produk pangan, produk kaléng sareng anu sanésna botol kaléng pengepakan, pangiriman, gudang, gudang, inport, ékspor pikeun nyalindung nyalira produk.