pp lapisan kerung pad

Pedaran pondok:

Pp lambar bergelombang seueur dianggo dina seueur industri, lapisan lapisan ukuranana pp ageung lambar pikeun produk anu misah pikeun kotak bungkus, palét sareng anu sanésna ngepak. Lapisan bantalan nyaéta pp kerung lambar numutkeun produk anu béda, bungkus anu béda ngahasilkeun ukuran sareng bentuk anu disaluyukeun pikeun misah sareng ngajagi produk dina pengepakan sareng pengiriman. Hal ieu loba digunakeun dina bungkusan botol sareng pengiriman, gudang, gudang gudang, produk misah, kaléng nyimpen, kaléng pengiriman barang sareng bungkus botol kaléng anu sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

yellow color round Corner

Pp lambar bergelombang seueur dianggo dina seueur industri, lapisan lapisan ukuranana pp ageung lambar pikeun produk anu misah pikeun kotak bungkus, palét sareng anu sanésna ngepak. Lapisan bantalan nyaéta pp kerung lambar numutkeun produk anu béda, bungkus anu béda ngahasilkeun ukuran sareng bentuk anu disaluyukeun pikeun misah sareng ngajagi produk dina pengepakan sareng pengiriman. Hal ieu loba digunakeun dina bungkusan botol sareng pengiriman, gudang, gudang gudang, produk misah, kaléng nyimpen, kaléng pengiriman barang sareng bungkus botol kaléng anu sanés. 

Lapisan bantalan mangrupikeun kaunggulan anu sami sareng pp lambar kerung, éta beurat entéh, tahan cai, awét, kuat, kandel seragam, permukaan lemes, résistansi panas anu saé, kakuatan mékanis anu luhur, stabilitas kimiawi anu saé sareng insulasi listrik, ciri non-toksik. Éta tiasa numutkeun aplikasi anu sanés nambihan bahan ESD didamel ESD pp keranjang lapisan lapisan pad, tambihan bahan UV ngajantenkeun UV ngajagi pp lapisan lembar bergelombang pad pikeun outdoor anu dianggo, éta tiasa ngarobih ukuran anu béda, bentuk anu béda pikeun produk anu béda. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali