pp kotak pamilihan kerung

Pedaran pondok:

Pp lembar bergelombang digunakeun sacara luas dina iklan, pamilihan pamilihan pp lambar bergelombang disesuaikan tampilan tampilan, kotak pamilihan, rak pamilihan, papan tanda, tanda pamilihan sareng produk pamilihan anu sanés, éta khusus didamel bentuk sareng ukuran pikeun kandel, béda anu béda warna, cetakan béda pp lambar kerung.


Detil Produk

Tanda Produk

Pp lembar bergelombang digunakeun sacara luas dina iklan, pamilihan pamilihan pp lambar bergelombang disesuaikan tampilan tampilan, kotak pamilihan, rak pamilihan, papan tanda, tanda pamilihan sareng produk pamilihan anu sanés, éta khusus didamel bentuk sareng ukuran pikeun kandel, béda anu béda warna, cetakan béda pp lambar kerung. Pp rak pamilihan bergelombang diékspor ka Amérika Serikat, Australia, Selandia Baru sareng nagara-nagara Kulon sanés kanggo pamilihan présidén sareng gubernur sareng pamilihan sora demokratis.

PP Flute board use for Thailand Election

Unggal taun, sajumlah ageung baliho sareng prop propil diproduksi sareng diekspor ku Shenzhen Sihai. Naon kaunggulan pp hollow board voting rak?

1. rak pamilihan, kalayan fungsi sora pamilihan, handapeun kotak sora, sora kumpulan. Sisi sareng luhurna dianggo pikeun nyetak sareng iklan. Rak tampilan ieu perenahna di unggal nagara bagian sareng kabupaten pikeun ngumpulkeun pamilih lokal.

2.ngadopsi pelat kerung pp saluyu sareng standar panyalindungan lingkungan RoHS Éropa, anu ngagaduhan kaunggulan héjo, hampang sareng merenah, didaur, sareng sanésna pp kerung sheet milik produk klinker, janten ngagaduhan ciri tahan cai sareng moistureproof, tahan korosi sareng saterusna. Éta ogé tiasa ngajantenkeun UV ngajagi cocog pikeun tampilan luar.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali