pp lapisan kerung lapisan pad

Pedaran pondok:

Pp botol bergelombang lapisan pad nyaéta pp kerung lambar numutkeun paménta anu béda dilakukeun ukuran anu béda, beurat, GSM sareng bentuk kanggo nyimpen botol sareng kiriman, éta saé pikeun produk botol dipisahkeun pikeun seueur lapisan dina palet, éta mangrupikeun lapisan lapisan anu pangsaéna pikeun botol pelindung di bungkus sareng pangiriman. Éta ilaharna dianggo dina pabrik bir, bir, anggur, industri botol, produk pangan, produk kaléng sareng anu sanésna botol kaléng pengepakan, pangiriman, gudang, gudang, inport, ékspor pikeun nyalindung nyalira produk.


Detil Produk

Tanda Produk

Pp botol bergelombang lapisan pad nyaéta pp kerung lambar numutkeun paménta anu béda dilakukeun ukuran anu béda, beurat, GSM sareng bentuk kanggo nyimpen botol sareng kiriman, éta saé pikeun produk botol dipisahkeun pikeun seueur lapisan dina palet, éta mangrupikeun lapisan lapisan anu pangsaéna pikeun botol pelindung di bungkus sareng pangiriman. Éta ilaharna dianggo dina pabrik bir, bir, anggur, industri botol, produk pangan, produk kaléng sareng anu sanésna botol kaléng pengepakan, pangiriman, gudang, gudang, inport, ékspor pikeun nyalindung nyalira produk. 

Botol lapisan pad nyaéta kaunggulan anu sami sakumaha pp lambar kerung, éta beurat enteng, tahan cai, awét, kuat, kandel seragam, permukaan lemes, résistansi panas anu saé, kakuatan mékanis anu luhur, stabilitas kimia anu hadé sareng insulasi listrik, ciri anu henteu toksik. Éta tiasa numutkeun aplikasi anu sanés nambihan bahan ESD didamel ESD pp keranjang lapisan lapisan pad, tambihan bahan UV ngajantenkeun UV ngajagi pp lapisan lembaran bergelombang untuk digunakan di luar, éta ogé tiasa ngadamel bentuk anu béda pikeun botol anu béda, kaléng sareng lapisan lapisan sanésna, anu lapisan lapisan tiasa dijantenkeun panas disegel, tepi ka tutup sareng velcro pikeun produk anu hadé sareng ngalindungan. 

bottle layer pad (2)
bottle layer pad 2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali