pp kotak omset bergelombang kalayan pigura

Pedaran pondok:

Pp kotak omset lembar bergelombang kalayan pigura palastik ogé terang sakumaha Framework pp kotak omzet bergelombang, pp kotak omset saham pigura ngantep kotak langkung kuat sareng awét, éta tiasa ningkatkeun kapasitas kotak, éta ageung sareng résistansi tilepan, tahan sepuh, kakuatan bantalan ageung, régang, komprési, cimata, suhu luhur, warna anu euyeub, bungkus omzet tipe kotak kotak tiasa dianggo pikeun omzet sareng bungkus pangiriman produk réngsé, hampang, awét, tumpuk.


Detil Produk

Tanda Produk

Pp kotak omset lembar bergelombang kalayan pigura palastik ogé terang sakumaha Framework pp kotak omzet bergelombang, pp kotak omset saham pigura ngantep kotak langkung kuat sareng awét, éta tiasa ningkatkeun kapasitas kotak, éta ageung sareng résistansi tilepan, tahan sepuh, kakuatan bantalan ageung, régang, komprési, cimata, suhu luhur, warna anu euyeub, bungkus omzet tipe kotak kotak tiasa dianggo pikeun omzet sareng bungkus pangiriman produk réngsé, hampang, awét, tumpuk.

Kotak kerangka pp kerung ogé tiasa dianggo dina seueur industri, sapertos bungkus, pengiriman, kotak omzet, nyimpen, gudang, pengiriman barang sareng sanésna. Kotak bingkai bergelombang pp ogé tiasa janten kotak ESD sareng kotak konduktif, seueur dianggo dina éléktronika, produk éléktronik, elehan bagian éléktronika, bagian telepon sareng bagian mobil pengiriman sareng elehan. 

Kotak omzet bergelombang pp numutkeun sarat pangguna tiasa disayogikeun didamel macem-macem spésifikasi, ukuran, ujung alloy aluminium, tiasa dibungkus, tahan debu, penampilan anu saé sareng berehan. Kotak omzet bergelombang pp nyaéta Non-toksik, teu raoseun, Uap-buktina, tahan cai, tahan korosi, beurat enteng, awét, tumpuk, penampilan anu saé, warna euyeub, murni, didaur ulang, perlindungan lingkungan, teu aya polusi sareng ciri sanésna. 

Kaunggulan "kotak omzet" kedah biasa ku sadayana. Éta ramah lingkungan, awét, ekonomis sareng merenah. Maka, kotak omzet henteu tiasa dipisahkeun dina logistik nagara kuring sareng industri penting sanés. Aya seueur jinis bahan baku pikeun produksi, sareng anu umum nyaéta PP kerung. Bahan dewan.

Produk papan kerung biasa gaduh kaunggulan tahan cai, tahan beueus, anti korosi, anti geter, beurat enteng, jst. Dasarna, teu aya kakirangan. Kacuali palanggan peryogi produk atanapi buleud anu ngaleuwihan kisaran beban-kotak kotak omset papan kerung, maka produk sanés sapertos (Kotak omset Plastik, kotak hoarding) sareng produk sanésna parantos digentos, tapi hargana sababaraha kali tibatan kerung papan. Sumawona, kotak omzet plastik sareng kotak hoarding ogé seueur kalemahan:

Kotak omset palastik disebut ogé kotak omset PP atanapi PE. Éta tiasa rengat di beulah kalér atanapi kusabab suhu anu handap dina usum salju. Upami bahan langkung kandel dianggo pikeun résistansi suhu handap, éta tiasa ningkatkeun beurat sakotak kotak. Beuratna damel para pekerja karaos abot dina transportasi sareng penanganan, sareng harga kotak bakal langkung mahal saatos naékna, sareng éta ogé bakal ngagaduhan pangaruh anu tangtu pikeun kapentingan ékonomi saréréa. Sacara umum, kaunggulan kotak omzet palastik langkung seueur tibatan karugian, sareng éta merenah pisan dianggo. Seueur jalma masih daék milih kotak omzet tina bahan ieu.

pp corrugated box divider
turnover box1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali