pp kotak omzet bergelombang

Pedaran pondok:

Pp kotak omset lembar bergelombang didamel ku pp lambar bergelombang, pp lambar bergelombang diecut fleksibel ku kotak ukuran anu béda, kotak bungkusan bentuk anu béda. pp kotak omzet bergelombang mangrupikeun jinis bahan bungkus panyalindungan lingkungan anu énggal, anu seueur dianggo dina beban omset, bungkus, panyimpenan sareng transportasi alat éléktronik sareng produk dina prosés produksi.


Detil Produk

Tanda Produk

Pp kotak omset lembar bergelombang didamel ku pp lambar bergelombang, pp lambar bergelombang diecut fleksibel ku kotak ukuran anu béda, kotak bungkusan bentuk anu béda. pp kotak omzet bergelombang mangrupikeun jinis bahan bungkus panyalindungan lingkungan anu énggal, anu seueur dianggo dina beban omset, bungkus, panyimpenan sareng transportasi alat éléktronik sareng produk dina prosés produksi.

Normalna, kotak omset bergelombang pp nganggo 2-5mm pp kandel bergelombang didamel, anu GSM numutkeun pamundut paménta anu béda béda pp kuat kerung lambar, numutkeun founction anu béda, éta tiasa didamel kotak omzet, kotak bungkus, wadah omset, wadah kemasan Kotak ESD, kotak omzet ESD sareng sanés-sanés kotak kemasan ESD, kotak simpen sareng kotak gudang, kotak palastik antistatik, kotak omzet buah-buahan, kotak omzet anti-statis, kotak plastik konduktif, kotak palastik tahan seuneu, partisi kotak omzet, kotak omzet instrumen, inuman kotak omzet, kotak omset péstisida, bungkus bungkus tuangeun sareng sayuran, kotak omset palastik, instrumen presisi bungkus jero, kotak bungkus ubar, kotak pos, bungkus éléktronik komponén piring, lapisan pad, lapisan lapisan bungkus, kotak palastik lapisan kotak, jsb . 

pp corrugated box  (13)
pp box carton

Fitur kotak omset bergelombang Pp:

Kotak omzet bergelombang pp nyaéta Non-toksik, henteu raoseun, tahan beueus-tahan, tahan korosi, beurat enteng, awét, tiasa ditumpuk, penampilan anu saé, warna anu euyeub, murni, didaur ulang, perlindungan lingkungan, henteu aya polusi sareng ciri sanés.

Éta ngagaduhan ciri résistansi tilepan, tahan sepuh, kakuatan bantalan ageung, gambar, komprési, nyaring, suhu luhur sareng warna anu beunghar. Éta dijantenkeun kotak-tipe box revolving, anu tiasa dianggo pikeun omzet sareng bungkusan pangiriman produk réngsé. Éta beurat enteng, awét sareng tumpuk. Kotak omzet bergelombang pp numutkeun sarat pangguna tiasa disayogikeun didamel macem-macem spésifikasi, ukuran, ujung alloy aluminium, tiasa dibungkus, tahan debu, penampilan anu saé sareng berehan. 

pp kotak omset kerung didesain sareng didamel numutkeun ukuran anu disayogikeun ku konsumén, supados ngahontal pangmayaran anu paling masuk akal, sareng sababaraha kotak tiasa tumpang tindih, sacara efektif nganggo rohangan bengkel, ningkatkeun panyimpenan suku cadang, sareng ngahémat biaya produksi.

Pp kotak aplikasi kotak omzet kerung:

Kotak omzet kerung Pp seueur dianggo dina seueur industri, éta tiasa ngaleungitkeun listrik statik, sajumlah ageung komponén éléktronik sareng produk dina prosés produksi omzet dimuat, bungkus, disimpen sareng transportasi.

Dibandingkeun sareng produk suntikan, pp kotak lambar kerung ngagaduhan kaunggulan shockproof, desain fleksibel, struktur fléksibel sareng henteu kedah muka kapang suntik. Dina waktos anu sasarengan, matéri tiasa dikawasa sacara fleksibel ku nambihan anti-statis, bahan basa konduktif, sareng sajabana, piring kerung ESD pp tiasa ngahasilkeun fungsi konduktif sareng anti-statis. Résistansi permukaan dewan pp anti-statis tiasa dikontrol antara 103 sareng 109.

Pp kerung piring biasana dianggo dina éléktronika, bungkus, mesin, industri lampu, jasa pos, tuangeun, ubar, péstisida, alat bumi, iklan, hiasan, alat tulis, téknologi magnét optik, médis rékayasa biologis sareng kaséhatan sareng industri sanés. Mangrupikeun jinis énggal bahan bungkusan panyalindungan lingkungan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali