pp penjaga tangkal bergelombang

  • pp corrugated tree guard

    pp penjaga tangkal bergelombang

    Lembaran kerang Pp mangrupikeun polipropilén (PP) salaku bahan baku utami saatos lambar palastik cetakan ékstrusi, kusabab didaur ulang bahan baku sareng produksi, émisi émisi prosés produksi ngajantenkeun bahan panyalindungan lingkungan énggal anu parantos dikenal di saluruh dunya, sareng éta tiasa dianggo salaku papan kai, karton sareng pelat logam dina seueur bidang Penggantian bahan.