pp penjaga tangkal bergelombang

Pedaran pondok:

Lembaran kerang Pp mangrupikeun polipropilén (PP) salaku bahan baku utami saatos lambar palastik cetakan ékstrusi, kusabab didaur ulang bahan baku sareng produksi, émisi émisi prosés produksi ngajantenkeun bahan panyalindungan lingkungan énggal anu parantos dikenal di saluruh dunya, sareng éta tiasa dianggo salaku papan kai, karton sareng pelat logam dina seueur bidang Penggantian bahan.


Detil Produk

Tanda Produk

Lembaran kerang Pp mangrupikeun polipropilén (PP) salaku bahan baku utami saatos lambar palastik cetakan ékstrusi, kusabab didaur ulang bahan baku sareng produksi, émisi émisi prosés produksi ngajantenkeun bahan panyalindungan lingkungan énggal anu parantos dikenal di saluruh dunya, sareng éta tiasa dianggo salaku papan kai, karton sareng pelat logam dina seueur bidang Penggantian bahan.

Penjaga tangkal bergelombang pp didamel ku pp lambar bergelombang, éta mangrupikeun pelindung pikeun tangkal bibit, pepelakan alit. Dina tahap awal melak binih, kamampuan pikeun nolak tiis sareng angin goréng, sareng gampang didahar ku sato. Ku alatan éta, tindakan panyalindungan umumna diperyogikeun pikeun mastikeun tumuh séhat. Pp papan kerong sapling panyalindungan tiasa disaluyukeun numutkeun sarat, desain struktur anu wajar, stabilitas anu hadé, tahan angin anu kuat, pangaruh insulasi anu saé, henteu gampang diruksak dina cai, pisan manjangkeun umur jasa, sacara efektif nyingkahan sato anu ngilu kana sapling, gampang pikeun ngamajukeun sareng ngagunakeun.

tree guard (5)
tree guard (3)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali