pp kandang simpang bergelombang

Pedaran pondok:

Pp kandang karat bergelombang didamel ku pp tiasa logam, papan bergelombang pp mangrupikeun témbok sareng lapisan pad pikeun kandang panyimpenan, numutkeun ukuran kandang anu béda, lambaran kerung pp tiasa ngarobih ukuran anu bénten, lembaran bergelombang pp ogé tiasa ngalipet, pp papan bergelombang kembar témbok sampurna pikeun mayungan produk nalika ngalih sareng elehan.


Detil Produk

Tanda Produk

Pp kandang karat bergelombang didamel ku pp tiasa logam, papan bergelombang pp mangrupikeun témbok sareng lapisan pad pikeun kandang panyimpenan, numutkeun ukuran kandang anu béda, lambaran kerung pp tiasa ngarobih ukuran anu bénten, lembaran bergelombang pp ogé tiasa ngalipet, pp papan bergelombang kembar témbok sampurna pikeun mayungan produk nalika ngalih sareng elehan. Pp kandang simpanan bergelombang sareng kandang lipat gudang, kandang kukupu, kandang padet artful, kandang gudang omzet, kandang logam, sareng sajabana, mangrupikeun logistik kontainer standar, utamina dianggo dina panyimpenan barang anu beurat atanapi ageung sareng gagang puteran mékanis, khusus pisan cocog pikeun panggunaan industri sapertos mobil, alat-alat rumah tangga, mesin, perangkat keras, di Éropa sareng Amérika Serikat sareng Jepang, Taiwan sareng daérah sanésna parantos seueur dianggo.

Bahan utama pp kandang panyimpenan kerung nyaéta kawat beusi karbon rendah sareng pp papan bergelombang. Nalika kandang panyimpenan kosong, éta tiasa dilipet sareng disimpen kanggo ngamangpaatkeun rohangan. Ayeuna, kandang panyimpenan parantos ditumpuk, ditilep sareng diangkut, sareng parantos janten wadah logistik standar penting pikeun sirkulasi logistik.

Fitur struktur kandang Pp Puwang kerung:

1. spésifikasi hasil ngahijikeun Tatar, kapasitas tetep, gudang jelas, gampang pikeun inventory gudang.

2. Forklift, lift sareng crane tiasa dianggo pikeun tumpukan opat lapisan séwang-séwangan pikeun ngawujudkeun panyimpenan tilu diménsi.

3. Operasi saderhana, aplikasi lega sareng umur jasa anu panjang.

4, panggunaan las kawat beusi anu kuat, handapeun penguatan las saluran U, struktur anu langkung padet.

5. Kalayan forklift, trolley, treuk palét hidrolik sareng alat-alat sanésna, éta tiasa dianggo pikeun transportasi, penanganan, loading sareng unloading, panyimpenan sareng tautan logistik anu sanés.

6. pp kerung dianggo salaku palapis pikeun nyegah kabocoran bahan alit sareng ngajagi benda kerja anu ngamuat.

pp turnover cart
large container pp hollow box with partition

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali