pp lambar bergelombang sareng eva, busa epe

Pedaran pondok:

Papan kerung PP mangrupikeun jinis bahan kemasan perlindungan lingkungan anu énggal, dina prosés pamakean moal ngahasilkeun lebu, sareng umur jasa anu panjang, langkung ti 4-10 kali kahirupan dewan bergelombang, didaur ulang, sacara bertahap ngagentoskeun tren kertas papan bergelombang, utamina ditingali dina bungkusan produk.


Detil Produk

Tanda Produk

Papan kerung PP mangrupikeun jinis bahan kemasan perlindungan lingkungan anu énggal, dina prosés pamakean moal ngahasilkeun lebu, sareng umur jasa anu panjang, langkung ti 4-10 kali kahirupan dewan bergelombang, didaur ulang, sacara bertahap ngagentoskeun tren kertas papan bergelombang, utamina ditingali dina bungkusan produk. Salaku tambahan, kusabab piring kerung PP ringan beuratna, alus dina kateguhanana, ukuranana fleksibel sareng murah dina biaya relatif, kotak omzet piring kerung PP dilengkepan ku sababaraha aksésoris gaduh ngagentos kotak omset cetakan suntikan.

Pp lambar bergelombang kalayan bungkusan produk anu béda sareng pengiriman, éta peryogi khusus sapertos ESD, konduktif sareng témpél Eva, busa, busa EPE, ESD EVA sareng anu sanésna pikeun nangtayungan produk langkung hemat, sababaraha kotak omzet kerung pp bakalan nganggo partisi EVA, sababaraha pp partisi lambar kerung bakal nempelkeun EVA, busa EPE pikeun nangtayungan produk, pp lambar kerung kalayan eva, kotak omzet busa, partisi eva seueur dianggo dina seueur industires, éta tiasa numutkeun produk anu didamel benten, kandelna béda pikeun bungkus produk, bungkus, pengiriman barang, éta mangrupikeun bahan kemasan perakitan anu sampurna pikeun produk anu dikemas, pengiriman, nyimpen, mindahkeun, epress.

pp corrugated sheet with eva, epe foam-5

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali