pp lambar bergelombang pikeun konstruksi

  • pp corrugated floor protect sheet

    pp lindung bergelombang ngajaga lambaranana

    PP lambar bergelombang pikeun lantai protec sareng konstruksi ngajagi tiasa didamel ukuran sareng gulungan, biasana ketebalanna 2-7mm kandel, numutkeun pamundut anu béda, éta tiasa dijantenkeun perlindungan ultra-violet, anti statis, konduktif, tahan seuneu, adat kelir, sambetan korosif dijantenkeun lambaran pp kerung khusus.