pp lambar bergelombang pikeun iklan

  • pp hollow election box

    pp kotak pamilihan kerung

    Pp lembar bergelombang digunakeun sacara luas dina iklan, pamilihan pamilihan pp lambar bergelombang disesuaikan tampilan tampilan, kotak pamilihan, rak pamilihan, papan tanda, tanda pamilihan sareng produk pamilihan anu sanés, éta khusus didamel bentuk sareng ukuran pikeun kandel, béda anu béda warna, cetakan béda pp lambar kerung.

  • pp hollow sheet advertising box

    pp kotak iklan lambar kerung

    Kotak omzet ES bergelombang pp sami sareng pp kotak omzet bergelombang, éta ogé ngagaduhan Non-toksik, teu raoseun, Uap-buktina, tahan korosi, beurat enteng, awét, tiasa ditumpuk, penampilan anu saé, warna anu euyeub, murni, didaur ulang, perlindungan lingkungan , henteu aya polusi sareng ciri anu sanés.

  • pp corrugated advertising board

    pp papan iklan bergelombang

    pp papan adveritsing lambar kerung diekstrusi sareng didamel tina bahan baku PP, kalayan tahan résistansi anu kuat, tahan cai sareng shockproof, sareng gampang dicetak, ukuran sareng bentuk anu disesuaikan.