pp parton bergelombang

Pedaran pondok:

Pp bergelombang partiton, pp kerang pembagi, ogé dikenal salaku partisi, kalayan ciri panyalindungan lingkungan, éta nyaéta lambaran kerung pp numutkeun produk anu béda-béda didamel bentuk sareng ukuran khusus pikeun produk anu misah sareng ngalindungan, partisi lambar kerung pp seueur dianggo dina produk bungkusan, pengiriman barang, gudang, gudang, toko sareng omzet produk.


Detil Produk

Tanda Produk

Pp bergelombang partiton, pp kerang pembagi, ogé dikenal salaku partisi, kalayan ciri panyalindungan lingkungan, éta nyaéta lambaran kerung pp numutkeun produk anu béda-béda didamel bentuk sareng ukuran khusus pikeun produk anu misah sareng ngalindungan, partisi lambar kerung pp seueur dianggo dina produk bungkusan, pengiriman barang, gudang, gudang, toko sareng omzet produk.

Kartu péso papan kerung pp didamel tina papan kerung ramah lingkungan PP, teras diecut atanapi pasihkeun bentuk anu diarepkeun, teras dirakit ku sapotong sapotong sapotong. Épéktip tiasa nyegah generasi listrik statis, lengkep pamitan ka panyabutan rambut papan kertas tradisional, beueus sareng masalah sanésna, omzet produk, panyalindungan anu sampurna, pengiriman barang, produk diklasifikasikeun, produk nyimpen, ngagolongkeun produk sareng sajabina.

Aplikasi partisi bergelombang pp

Kosmétik, telepon sélulér, papan sirkuit, produk éléktronik, bagian telepon, bagian sélulér, bagian iphone, bagian komputer sareng omongan produk sanésna, pengiriman, nyimpen sareng gudang anu dianggo. Bungkusan bagian mobil, produk éléktronik, alat bumi.

Pembagi lembar pp kerung numutkeun produk anu béda ogé tiasa ngajantenkeun partisi ESD, pembagi ESD, partisi konduktif, partisi foma, partiton lambar kerung pp, partisi lembar kerung kalayan EVA, EVA partiton, partisi EVA anti-statis, partisi ESD EVA, las panas kotak pamisah, panas ngalebur partiton.

storage pp box (2)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali