pp lindung bergelombang ngajaga lambaranana

Pedaran pondok:

PP lambar bergelombang pikeun lantai protec sareng konstruksi ngajagi tiasa didamel ukuran sareng gulungan, biasana ketebalanna 2-7mm kandel, numutkeun pamundut anu béda, éta tiasa dijantenkeun perlindungan ultra-violet, anti statis, konduktif, tahan seuneu, adat kelir, sambetan korosif dijantenkeun lambaran pp kerung khusus.


Detil Produk

Tanda Produk

PP lambar bergelombang pikeun lantai protec sareng konstruksi ngajagi tiasa didamel ukuran sareng gulungan, biasana ketebalanna 2-7mm kandel, numutkeun pamundut anu béda, éta tiasa dijantenkeun perlindungan ultra-violet, anti statis, konduktif, tahan seuneu, adat kelir, sambetan korosif dijantenkeun lambaran pp kerung khusus.

Salaku lantai sareng konstruksi lindung papan, lambar bergelombang pp mangrupikeun palastik, éta tahan cai sareng awét, pp lambar kerung bakal ngajagi lantai ulah ngaruksak tina sagala jinis wangunan atanapi padamelan konstruksi, éta kalebet mortir, lebu, cet, murag bata, plester, tong roda, tangga, soméhemimia, lambaran kerung pp ogé ngantep lantai janten gampang pisan.

Lembar kerung pp ogé tiasa dianggo pikeun ngawangun témplat, éta tahan cai sareng awét, beurat enteng, struktur témbok kembar, lipat fleksibel, ukuran khusus sareng gampang dipareuman, Biaya murah, desain fleksibel, insulasi sora, insulasi panas, konstruksi gancang, jaman pangwangunan pondok. 

Komposisi papan bergelombang PP nyaéta bai polypropylene (PP), anu du-purity high hidrokarbon, non-toksik, résistansi kimia anu saé, kaduruk, teu aya masalah polusi sareng saluyu sareng konsép perlindungan lingkungan. Kusabab papan bergelombang PP gaduh penampilan datar, beurat enteng, tahan dampak, tahan noda minyak, sareng tahan uap, éta lumaku pikeun wadah kemasan, papan tampilan, kabutuhan sadidinten, alat tulis, papan panyalindungan bahan bangunan, sareng bahkan bahan panyalindungan bagian éléktronik. jengkol. Sumawona, résistansi komprési sareng tahan cai na langkung saé tibatan produk kertas, sareng éta tiasa dianggo deui, anu mangrupikeun bahan bungkusan alternatif anu hadé. Di pikahareupeun, pamekaran industri bungkusan pasti bakal ngembangkeun nuju "cahaya, ipis, pondok, sareng alit". Upami konsép perlindungan lingkungan tiasa dipertimbangkeun, éta bakal diakuan ku sababaraha nagara, anu mangrupikeun alat anu saé pikeun ningkatkeun daya saing.

floor protect pp hollow sheet  (3)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali