pp kotak bergelombang

  • pp corrugated turnover box with frame

    pp kotak omset bergelombang kalayan pigura

    Pp kotak omset lembar bergelombang kalayan pigura palastik ogé terang sakumaha Framework pp kotak omzet bergelombang, pp kotak omset saham pigura ngantep kotak langkung kuat sareng awét, éta tiasa ningkatkeun kapasitas kotak, éta ageung sareng résistansi tilepan, tahan sepuh, kakuatan bantalan ageung, régang, komprési, cimata, suhu luhur, warna anu euyeub, bungkus omzet tipe kotak kotak tiasa dianggo pikeun omzet sareng bungkus pangiriman produk réngsé, hampang, awét, tumpuk.

  • esd pp corrugated turnover box

    esd pp kotak omset bergelombang

    Kotak omzet ES bergelombang pp sami sareng pp kotak omzet bergelombang, éta ogé ngagaduhan Non-toksik, teu raoseun, Uap-buktina, tahan korosi, beurat enteng, awét, tiasa ditumpuk, penampilan anu saé, warna anu euyeub, murni, didaur ulang, perlindungan lingkungan , henteu aya polusi sareng ciri anu sanés.

  • pp corrugated storage cage

    pp kandang simpang bergelombang

    Pp kandang karat bergelombang didamel ku pp tiasa logam, papan bergelombang pp mangrupikeun témbok sareng lapisan pad pikeun kandang panyimpenan, numutkeun ukuran kandang anu béda, lambaran kerung pp tiasa ngarobih ukuran anu bénten, lembaran bergelombang pp ogé tiasa ngalipet, pp papan bergelombang kembar témbok sampurna pikeun mayungan produk nalika ngalih sareng elehan.

  • pp corrugated turnover box

    pp kotak omzet bergelombang

    Pp kotak omset lembar bergelombang didamel ku pp lambar bergelombang, pp lambar bergelombang diecut fleksibel ku kotak ukuran anu béda, kotak bungkusan bentuk anu béda. pp kotak omzet bergelombang mangrupikeun jinis bahan bungkus panyalindungan lingkungan anu énggal, anu seueur dianggo dina beban omset, bungkus, panyimpenan sareng transportasi alat éléktronik sareng produk dina prosés produksi.

  • pp corrugated partiton

    pp parton bergelombang

    Pp bergelombang partiton, pp kerang pembagi, ogé dikenal salaku partisi, kalayan ciri panyalindungan lingkungan, éta nyaéta lambaran kerung pp numutkeun produk anu béda-béda didamel bentuk sareng ukuran khusus pikeun produk anu misah sareng ngalindungan, partisi lambar kerung pp seueur dianggo dina produk bungkusan, pengiriman barang, gudang, gudang, toko sareng omzet produk.

  • pp corrugated box for express

    pp kotak bergelombang pikeun express

    Pp lambar bergelombang tiasa dianggo sacara éksprésip, biasana, éta pikeun kotak ekspres, pangiriman éksprés. Pp kerung kerung mangrupikeun témbok kembar témbok, éta fleksibel pikeun dilipet, struktur témbok kembar sampurna pikeun mayungan produk nalika dikirim.