pp kotak bergelombang pikeun express

Pedaran pondok:

Pp lambar bergelombang tiasa dianggo sacara éksprésip, biasana, éta pikeun kotak ekspres, pangiriman éksprés. Pp kerung kerung mangrupikeun témbok kembar témbok, éta fleksibel pikeun dilipet, struktur témbok kembar sampurna pikeun mayungan produk nalika dikirim.


Detil Produk

Tanda Produk

Pp lambar bergelombang tiasa dianggo sacara éksprésip, biasana, éta pikeun kotak ekspres, pangiriman éksprés. Pp kerung kerung mangrupikeun témbok kembar témbok, éta fleksibel pikeun dilipet, struktur témbok kembar sampurna pikeun mayungan produk nalika dikirim. Pp kerung lambar tiasa ngarobih seueur jinis kotak bungkus, wadah palastik kanggo express, kotak express ogé tiasa nambihan partisi pikeun kantong anu béda sareng express.

Kotak kotak lambaran pp kerung gampang diliput, ngahémat rohangan, nyandak konsumén gelar pangalaman anu luhur pisan. Kotak kotak kerangka pp kerung didamel tina bahan anu hampang sareng awét, kalayan tahan cai anu kuat, hampang, tahan seuneu, anti statis, anti korosi, anti maké, anti UV, anti geter, suhu anti lemah sareng fungsi sanésna. Fungsi-fungsi ieu ngajamin integritas sareng fungsi kotak dugi ka saageungna, éta saé pikeun mayungan produk nalika ngirim sareng ngalih. Pp kotak ekspresi bergelombang tiasa nyetak khusus pikeun produk sareng logo anu béda-béda, biasana cetak nyaéta silkscreen, sababaraha tiasa ngadamel cetak UV pikeun outdoor anu dianggo. 

pp corrugated express box  (2)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali