pp papan iklan bergelombang

Pedaran pondok:

pp papan adveritsing lambar kerung diekstrusi sareng didamel tina bahan baku PP, kalayan tahan résistansi anu kuat, tahan cai sareng shockproof, sareng gampang dicetak, ukuran sareng bentuk anu disesuaikan.


Detil Produk

Tanda Produk

Papan iklan lambar bergelombang PP mangrupikeun bahan ku pp lambar kerung, éta mangrupikeun lambaran kerung numutkeun pamundut anu béda didamel silkscreen, cetak UV, cetak kertas témpél sareng anu sanésna nyetak pikeun iklan anu béda, papan tanda. Papan iklan lembar bergelombang pp seueur dianggo dina industri iklan, hiasan bumi, industri jati, tatanén, produk olahraga, industri mobil, industri alat listrik, suplai orok, hadiah, industri perhiasan, paméran paméran, paméran produk, supermarket sareng sajabana iklan. 

pp corrugated advertising board-1
pp corrugated advertising board-2

Kauntungan produk:

1. pp papan adveritsing kerung kerung diekstrusi sareng didamel tina bahan baku PP, kalayan tahan résistansi anu kuat, tahan cai sareng shockproof, sareng gampang nyetak, ukuran sareng bentuk anu disesuaikan;

2. Langkung ramah lingkungan tibatan kertas, éta ogé langkung awét, kahirupan éta 10 kali tina kertas biasa;

3. Warna lambaran pp kerung biasana biru, hideung bodas (rupa-rupa warna tiasa dilakukeun numutkeun kabutuhan konsumén), sareng gampang pikeun silkscreen sareng anu sanésna nyetak;

4. Spésifikasi tiasa dirobih sacara fleksibel numutkeun sarat konsumén, langkung kuat, langkung awét, beurat enteng, tahan cai sareng khusus GSM pikeun pamundut anu bénten;

5. éta gampang dilipat, dina dianggurkeun atanapi ngangkut tiasa narilep gudang, ngahémat seueur rohangan.

6. Daur ulang, éta tiasa didaur ulang sababaraha kali, éta ogé tiasa ngajantenkeun UV ngajagaan, dianggo di luar pikeun tampilan anu lami  

advertisign board (2)
advertisign board (1)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali