Warta Industri

  • Pamakéan plastik plastik bergelombang?

    Papan palastik bergelombang PP tahan cai sareng lampu. Struktur tahan cai henteu gampang dibobol sakumaha karton tradisional, sareng tahan ka korosi, karat sareng warping, sareng tiasa dianggo deui. Kusabab 2008, Huiyuan Plastik Hollow Board parantos teras-terasan ningkat sareng ngembangkeun kakuatan nyalira ...
    Maca deui
  • Hollow board turnover box: What are the advantages of hollow board turnover box in application?

    Kotak omzét papan kerung: Naon kaunggulan kotak omzét papan kerung dina aplikasi?

    Kotak omzét dewan kerung Papan kerung ngagaduhan seueur kaunggulan salaku jinis papan anu gampang dianggo, sareng kotak omzet papan kerung didamel tina produksi sékundér sareng pamrosésan papan kerung ogé ngawariskeun kaunggulan anu gampang dianggo ieu sareng sacara bertahap ngagentoskeun tradisional karton Dina aplikasi ...
    Maca deui