esd pp kotak omset bergelombang

Pedaran pondok:

Kotak omzet ES bergelombang pp sami sareng pp kotak omzet bergelombang, éta ogé ngagaduhan Non-toksik, teu raoseun, Uap-buktina, tahan korosi, beurat enteng, awét, tiasa ditumpuk, penampilan anu saé, warna anu euyeub, murni, didaur ulang, perlindungan lingkungan , henteu aya polusi sareng ciri anu sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

Pp kotak omset lembar bergelombang didamel ku pp lambar bergelombang, pp lambar bergelombang diecut fleksibel ku kotak ukuran anu bénten-bénten, buleud bungkusan bénten bentukna, kotak panggunaan utama pikeun omzet produk, nyimpen, pengiriman sareng pengepakan. Numutkeun pamundut bungkusan produk anu béda, kotak omzet gaduh ESD pp kotak bergelombang sareng pp kotak omset bergelombang umum, numutkeun résistansi permukaan anu béda, kotak lambar keranjang ESD pp ngagaduhan ESD pp kotak bergelombang sareng Kotak Kondukatif pp bergelombang, ESD pp kotak kerung résistansi permukaan nyaéta 106 - 109, sareng pp konduktif tahan korotasi permukaan permukaan nyaéta 103 - 105. Pp kotak omzet bergelombang ESD mangrupikeun jinis énggal bahan bungkusan panyalindungan lingkungan, anu seueur dianggo dina muatan, bungkusan, panyimpenan sareng transportasi alat éléktronik sareng produk dina prosés produksi.

anti-static pp hollow box
anti-static divider for turnover box

Normalna, kotak omset érot bergelombang pp nganggo 2-6mm kandel ESD pp lambar bergelombang didamel, anu GSM numutkeun pamundut pamundut anu béda béda pp kuat kerung lambar, numutkeun founction anu béda, éta tiasa didamel kotak omzet, kotak bungkus, wadah omset, bungkus wadah, kotak ESD, kotak omzet ESD sareng anu sanés kotak kemasan ESD, kotak simpen sareng kotak gudang, kotak palastik antistatik, kotak omzet buah-buahan, kotak omzet anti-statis, kotak palastik konduktif, kotak plastik tahan api, partisi kotak omzet, kotak omset instrumen , kotak omzet minuman, kotak omset péstisida, kotak kemasan tuangeun sareng sayuran, kotak omzet plastik, instrumen presisi bungkus jero, kotak bungkus ubar, kotak pos, bungkus éléktronik tina piring, lapisan pad, lapisan lapisan bungkus, kotak palapis lapisan plastik , jsb.

ESD box
container box

Pp kotak omzet bergelombang Fitur:

Kotak omzet ES bergelombang pp sami sareng pp kotak omzet bergelombang, éta ogé ngagaduhan Non-toksik, teu raoseun, Uap-buktina, tahan korosi, beurat enteng, awét, tiasa ditumpuk, penampilan anu saé, warna anu euyeub, murni, didaur ulang, perlindungan lingkungan , henteu aya polusi sareng ciri anu sanés.

Éta ngagaduhan ciri résistansi tilepan, tahan sepuh, kakuatan bantalan ageung, gambar, komprési, nyaring, suhu luhur sareng warna anu beunghar. Éta dijantenkeun kotak-tipe box revolving, anu tiasa dianggo pikeun omzet sareng bungkusan pangiriman produk réngsé. Éta beurat enteng, awét sareng tumpuk. Kotak elehan ESD bergelombang numutkeun syarat pangguna tiasa disayogikeun didamel sagala rupa spésifikasi, ukuran, ujung penutup alloy aluminium, tiasa dicabut, tahan debu, penampilan anu saé sareng berehan.

pp omz kerung omz kotakna didesain sareng didamel numutkeun ukuran anu disayogikeun ku palanggan, supados ngahontal pangmayaran anu paling masuk akal, sareng sababaraha kotak tiasa tumpang tindih, sacara efektif nganggo rohangan bengkel, ningkatkeun panyimpenan suku cadang, sareng ngahémat biaya produksi.

Pp kerung keranjang aplikasi kotak omzet ESD:

Kotak omzet kerung Pp kerung seueur dianggo di seueur industri, éta tiasa ngaleungitkeun listrik statik, sajumlah ageung komponén éléktronik sareng produk dina prosés produksi omzet dimuat, dibungkus, disimpen sareng transportasi.

Dibandingkeun sareng produk suntikan, pp kotak kerung ESD kerung ngagaduhan kaunggulan shockproof, desain fleksibel, struktur fléksibel sareng henteu kedah muka kapang suntik. Dina waktos anu sasarengan, matéri tiasa dikawasa sacara fleksibel ku nambihan anti-statis, bahan basa konduktif, sareng sajabana, piring kerung ESD pp tiasa ngahasilkeun fungsi konduktif sareng anti-statis. Résistansi permukaan dewan pp anti-statis tiasa dikontrol antara 103 sareng 109.

Produk lambar Pp Hollow utamina dianggo dina éléktronika, bungkus, mesin, industri lampu, jasa pos, tuangeun, ubar, péstisida, alat bumi, iklan, hiasan, alat tulis, téknologi magnét optik, médis rékayasa biologis sareng kaséhatan sareng industri sanés. Mangrupikeun jinis énggal bahan bungkusan panyalindungan lingkungan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali