Taros Kami

Kemasan Bahan Sihai Shenzhen Co., Ltd.

Alamat

Gedong No.26, Kawasan Industri ka-2 Tianliao, Kota Gongming, Distrik Guangming, Kota Shenzhen, Cina

Telepon

+ 86-18138249095

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami