Tentang Kami

Bungkusan Sihai Shenzhen

Bahan Co., Ltd.

about_tit_ico

Bahan Sungkusan Kemasan Sihai Co., Ltd. mangrupikeun produsen produk bungkus lambar kerung di Shenzhen Cina, urang gaduh langkung ti 12 taun di lembaran pelat pp, lembaran kerung pp, pp lambar bergelombang (ogé terang salaku pp corflute sheet, pp coroplast sheet , pp papan kerung) produk bungkusan. Pp lambar bergelombang, pp lambar kerung mangrupikeun bahan pengepakan énggal tiasa dianggo dina sagala rupa industri, papan pp mangrupikeun bahan kemasan anu fleksibel tiasa didamel ukuranana, bentuk naon waé sareng produk desain desain khusus. 

manufacturer pp sheet

Kami khusus dina desain, pamekaran, produksi sareng jasa pp lambar bergelombang, pp lambar kerung, kotak pp, kotak kotak bergelombang, partisi pp, tanda tanda corflute, papan iklan, botol lapisan pad, lapisan kargo lapisan sareng anu sanésna ngemas sareng pengiriman produk langkung ti 12 taun. Produk kami parantos seueur dianggo dina bungkus, percetakan, alat-alat, kotak transfer, mesin-tugas ringan, apoték, péstisida, iklan, hiasan, tulisan budaya sareng rékayasa biologis. 

Perusahaan kami gaduh 3 garis produksi lambar kerung berprestasi tinggi, anu tiasa ngahasilkeun pp papan berongga tina sababaraha spésifikasi kalayan kandel 2mm-12mm, lébar maksimum 2300mm sareng panjangna teu aya watesna, kalayan kaluaran bulanan langkung ti 120 ton.

Produk utama kami nyaéta lambar kerung PP, sagala jinis warna sareng ketebalan pp kerung lambar (pp lambar bergelombang), lapisan lapisan, kartu partisi, kotak omzet sareng lambaran kerung anti-statis, produk kemasan ESD. Produkna seueur dianggo dina panerapan éléktronik, plastik palastik, hiasan bumi, hiasan iklan, bungkus buah sareng sayuran, koper, mobil orok, bagian mobil, pengalengan kaca sareng industri sanés.

Tim kami

team

Kami gaduh tim anu propésional, manajemén ketat, alat-alat unggulan pikeun nyiptakeun produk kualitas luhur. Kami ogé panyadia jangka panjang pikeun grup TCL sareng HUAWEI. Urang ogé ngagaduhan jasa OEM sareng ODM, jasa OEM sareng ODM anu acorrding ka konsumén. Ningkatkeun kapuasan pelanggan sareng ngaleuwihan ekspektasi pelanggan mangrupikeun komitmen penting pikeun perusahaan Sihai. Pasihan kami kasempetan pikeun ngabuktikeun naon anu tiasa kami laksanakeun pikeun anjeun ku ngahubungi kami pikeun konsultasi gratis anjeun.