Pabrik produk bungkusan lambar kerung pp

12 taun di industri PP lambar bergelombang
Diajar deui
  • Quality

    Kualitas

    Kami gaduh tim anu propésional, manajemén ketat, alat-alat unggulan pikeun nyiptakeun produk kualitas luhur.
  • Commitment

    Komitmen

    Ningkatkeun kapuasan pelanggan sareng ngaleuwihan ekspektasi pelanggan mangrupikeun komitmen penting pikeun perusahaan Sihai.
  • Experience

    Pangalaman

    Kami gaduh langkung ti 12 taun dina lembaran pelat pp, lambaran kerung pp, produk bungkus lambar bergelombang.
about_tit_ico

Tentang Kami

Bahan Sungkusan Kemasan Sihai Co., Ltd. mangrupikeun produsen produk bungkus lambar kerung di Shenzhen Cina, urang gaduh langkung ti 12 taun di lembaran pelat pp, lembaran kerung pp, pp lambar bergelombang (ogé terang salaku pp corflute sheet, pp coroplast sheet , pp papan kerung) produk bungkusan. Pp lambar bergelombang, pp lambar kerung mangrupikeun bahan pengepakan énggal tiasa dianggo dina sagala rupa industri, papan pp mangrupikeun bahan kemasan anu fleksibel tiasa didamel ukuranana, bentuk naon waé sareng produk desain desain khusus.

  • about-US

Rakan

aoma
biyadi
chuangwei
DHL
huawei
Indurama
EFI
jiyuan
kele
meidi
muyuan
saisitai
sanduole
sanxing
shuifeng
sitai
TCL
woerma
xili
xinwang
yida
zhongxing